Skal vi leke sammen?

Hei, jeg heter Miss Sophia, og jeg vil gjerne bli din nye venninne. Jeg har brunsort hår som rekker meg langt ned på ryggen. Hvis du vil, kan du godt flette det eller lage fine musefletter på meg. Øynene mine er brune, er dine også det kanskje?

Jeg vil pynte meg!

Når jeg flytter til deg, har jeg på meg en hvit T-skjorte, rosa skjørt, rosa sko og hvit underbukse, men det er lett å finne nye klær som passer til meg.


     Pretty Pink tyllkjole (til dukke).                        Pretty Pink tyllkjole (til pike)


Jeg liker også å pynte meg med hårbøyler. Og hvis du bruker briller, vil jeg også gjerne ha det: 

 

     Blush hårbøyle                                                    Briller i rosa innfatning

 

Fin eske

Jeg kommer til deg i en kjempefin gaveeske, som du godt kan ta vare på. Jeg har også med meg et eget pass sånn at vi kan reise sammen. I passet mitt kan du skrive inn navnet du vil at jeg skal ha, og det er også plass til å skrive litt om små og store turer du og jeg reiser på og andre ting vi finner på sammen. Kanskje vi kan gå en tur i skogen, drikke kakao på kafé eller ake ned en kjempestor akebakke? 

nettsiden vår kan du se både meg og de andre 13 MissMiniMe®-dukkene.

Jeg gleder meg til alt det morsomme du og jeg skal finne på sammen!


Eldre innlegg