Er jeg din nye venninne?

Hei, jeg og 13 av mine venner vil gjerne bli din venninne! Følg med her i bloggen for flere oppdateringer fra oss.

Nå har jeg fått mulighet til å presentere meg for deg:

Jeg heter Miss Sara. Å, kan vi være venninner? Jeg har lyst til å bli med deg på nye eventyr! 

Pink Rose lue og skjerf

Er du venninnen min allerede? På kjølige dager er det deilig å dekke til både ører og hals. Jeg liker godt å ha på meg tilbehøret: Pink Rose - et sett med strikket lue og skjerf i herlig myk bomull med heklet rosa blomst på begge deler. Med dette settet har jeg det godt og varmt når jeg er ute. 

Gave

Og vet du hva? Jeg leveres i en kjempefin gaveeske som du bør ta vare på. Du får også med eget pass til meg hvor du kan skrive inn det navnet du vil at jeg skal ha. I tillegg er det plass til at du kan skrive litt om hvor vi to har vært og andre morsomme ting vi har gjort sammen.

Gå til nettsiden vår og se alle oss utstilt. Vi er totalt 14 ulike MissMiniMe®-dukker.

https://missminime.no/ 

Vi gleder oss til å komme hjem til nettopp deg! 


Nyere innlegg