Om MissMiniMe

Kjære alle sammen

Jeg er stolt over å kunne presentere MissMiniMe®, et konsept av kvalitetsdukker og -tilbehør. MissMiniMe®-dukkene er designet for å være gode rollemodeller, og jeg er trygg på at ditt barn vil få mye verdifull lek med sin helt spesielle dukke.

Som mor til tre voksne barn har jeg i årenes løp sett at leken har forsvunnet mer og mer og blitt erstattet med inaktiv lek på data, nettbrett og mobiltelefoner. Barn i dag treffes ofte «på nettet» og det er mer og mer sjelden vi ser dem i lek alene eller sammen med andre barn.

Da jeg vokste opp på 70-tallet, var aktiv lek en stor del av hverdagen. Dukker var det jeg likte best å leke med, og jeg kunne stelle med disse fra tidlig om morgenen til sent på kveld, alene eller med venninner. Dukkene mine så ut som barn og hadde lagt fint hår som jeg elsket å stelle med. Jeg kunne leke med disse i timevis, noe som har gitt meg mange verdifulle minner for livet!

I årenes løp har jeg sett at slike dukker mer eller mindre har forsvunnet fra markedet. I dag får man stort sett kjøpt babydukker uten hår eller oversminkede «diva-dukker» med kropper som ikke gjenspeiler en naturlig jente. Det er vel ikke slik vi ønsker at våre barn skal tro de må se ut for å bli godtatt eller føle seg vellykket? Dette er mye av grunnen til at MissMiniMe®-dukkene gjenspeiler sunne barn, og har ett langt, fint hår som er gøy å frisere gang etter gang. Klærne er også laget i design som passer barn i alderen 3 – 10 år.

Som de fleste voksene er jeg opptatt av barnas ve og vel. Vi ønsker å gi dem en god barndom fylt av kjærlighet, trygghet og harmoni, i håp om at dette vil gi dem en trygg plattform og gode minner for resten av livet. Barndommen er kort, og det er viktig å holde på den så lenge som mulig.

Det er viktig for alle barn å vite at de er unike og verdifulle, akkurat slik de er! MissMiniMe®-konseptet gir mange ulike muligheter slik at alle kan finne en dukke som ligner litt på seg selv, i hudfarge, hårfarge, og øyenfarge, som kan lekes med i barndommen og som jeg håper vil bli tatt vare på for resten av livet.

Med vennlig hilsen «MissisMiniMe» gründer 
Gro Røisland

MissMiniMe ble etablert i 2014

MissMiniMe® designer og produserer kvalitets-dukker med tilhørende klær og tilbehør. Som det fremgår av navnet MissMiniMe® er dette konseptet hvor de fleste kan finne en dukke som ligner seg selv i hår, hud og øyenfarge. Dukkene kan kles opp med klær fra en rikholdig kolleksjon hvor en del av kolleksjonen også har størrelser fra 4 til 10 år. Mix and Match!

 

Vårt mål er til enhver tid å levere trygge produkter

MissMiniMe®-dukkene er av norsk design, og produsert i Kina hos våre utvalgte produsenter. Vi har kontrollert fabrikkene og produktene slik at vi tilstreber kvalitet i alle ledd. Produktene blir nøye testet ihht EN 71-1 / 71-2 / 71-3 og REACH* forskriften som er et EU direktiv for beskyttelse mot farlige kjemikalier og er et miljø tiltak. Alle tester blir utført av internasjonalt godkjente og akkrediterte laboratorier. Produktene er CE-merket, mens emballasjen er FSC-sertifisert.

Vårt mål er til enhver tid å levere trygge produkter.