Privacy policy

Personopplysninger

MissMiniMe tar ditt personvern alvorlig. Vi er opptatt av at du skal ha tillit til oss og hvordan vi behandler dine personopplysninger. I denne personvernerklæringen forklarer vi derfor hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen, hvordan vi tar hensyn til ditt personvern og hvordan vi ivaretar dine rettigheter. 
Ansvarlig

Nettstedet missminime.no, missminime.com, missminime.se og kundeklubben Missminime eies av GR-Trading AS, Bark Silas vei 5, 4876 Grimstad

Leveringstid er 3-5 arbeidsdager eller så fort varer er ankommet lager.

Hvilke opplysninger samler vi inn og hvordan samler vi de inn 
Formålet med innsamlingen er å levere gode og relevante tjenester til deg.

Grunnlaget for behandlingen av opplysningene om deg bygger på samtykker du har gitt og blir behandlet i henhold til gjeldende norske lover og regler.

Informasjonen vi samler om deg avhenger av hvilken tjeneste du bruker samt hvilke opplysninger du gir oss ved kjøp eller i andre sammenhenger.

Vi samler inn disse personopplysningene og på følgene måte:

Opplysninger du selv gir: 
Når du kjøper varer i vår nettbutikk, eller hos vårt kundesenter, registrerer deg som medlem i kundeklubben eller abonnerer på vårt nyhetsbrev registrerer du kundedata. Dette er opplysninger som navn, mobilnummer og e-postadresse. I tillegg kan du velge å fylle inn opplysninger som adresse, butikken du ønsker å motta tilbud fra, kjønn, fødselsdato og dine samtykker. Informasjon du ikke oppgir kan berikes ved hjelp av oppslagstjenester som for eksempel adresseregistre, kjøpshistorikk eller sosiale medier du gir oss tilgang til. Vi vil også lagre opplysninger knyttet til dine henvendelser til oss.

Informasjonskapsler: 
Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. Til hjelp i dette arbeidet bruker vi informasjonskapsler, som er små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin. De fleste moderne nettlesere (Google Chrome, Firefox, Edge, Safari, Opera, etc.) er innstilt på å akseptere cookies automatisk, men du kan selv velge å endre innstillingene slik at cookies ikke blir akseptert. Vi gjør oppmerksom på at det vil føre til at mange nettsider ikke vil fungere optimalt om du ikke aksepterer cookies. Les mer om bruk av cookies her.

Opplysninger vi får gjennom bruk av tjenestene våre: 
Når du bruker våre tjenester registrerer vi informasjon om hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem. Vi samler bl.a. informasjon om hvilke enheter du anvender, bruk av tjenester, hva du kjøper, hvilke sider du har besøkt, geografisk posisjon osv. 

Opplysninger fra andre kilder:

Vi kan motta informasjon fra andre kilder som annonsører og partnere. Deriblant profileringsinformasjon som kan gi oss antagelser om hvilke demografiske grupper du tilhører og hva dine preferanser er. Informasjon en annonsør kan gi oss er blant annet hva som skjer etter at du har klikket på en annonse fra oss. Slik informasjon gjøres så langt de er mulig med anonyme opplysninger.

Hva brukes opplysningen til 
Vi kan bruke opplysninger om deg til følgende formål:

For å levere våre tjenester på en trygg og forsvarlig måte og for at du sikkert skal kunne logge deg inn på «min side» og bruke våre tjenester. Opplysningene brukes også for å sikre best mulig handleopplevelse for deg. 
For å kunne yte riktig kundeservice i de tilfellene hvor du kontakter oss om reklamasjon, spørsmål rundt produkter, leveranse eller andre henvendelser. 
For å hindre misbruk. Personopplysningene dine brukes for å hindre misbruk. For eksempel pålogging på kontoer som ikke er ens egen. 
For å identifisere deg som medlem av MissMiniMe når du ønsker å benytte deg av våre medlemsfordeler.

For å forbedre digital kommunikasjon og annonsering. Så fremt du har samtykket, kan vi behandle og sende deg informasjon om tilbud og kampanjer som er relevant for deg. Det vil si at tilbud kan bli gitt på bakgrunn av din respons på kampanjer, e-post og SMS utsendelser, hva du har handlet tidligere, hvilke saker eller annonser du har klikket på eller på bakgrunn av adferden til brukere som har liknende bruksmønster eller demografiske egenskaper som deg.

Vi bruker både anonymiserte data og personopplysninger for markedsføringsformål i samsvar med gjeldende lovgivning. Herunder; 
Å lage målgrupper for markedsføring 
Tilpasse og målrette markedsføringen 
Sende deg nyhetsbrev og andre former for direkte markedsføring når du har samtykket til dette 
Å gjennomføre kunde -og markedsundersøkelser

Vi utarbeider statistikk og analyser for å få mer kunnskap om våre kunder og hvordan deres handlemønster er. Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics. Slike analyser vil så langt det er mulig gjøres med anonyme opplysninger der det er fokus på større grupperinger og segmenter. Slike analyser kan være med på å kategorisere deg som kunde.

Gjennomføre kundetelling og kartlegging av kundens bevegelsesmønster i butikken. 
Du har ingen plikt til å oppgi opplysninger til oss, men dersom du velger å la være er det mulig vi ikke kan yte deg enkelte av våre tjenester. Når du kjøper varer som skal leveres med bud trenger vi f.eks. dine opplysninger slik at vi kan levere varene du bestiller til deg, eller den som er mottaker, samt kontakte deg om forhold i forbindelse med bestillingen og sende mottaker SMS med leveringsstatus. Informasjonen må også oppbevares i forbindelse med regnskapsføring og eventuelt reklamasjonshåndtering.

Hvordan beskytter vi dine personopplysninger 
Vi arbeider kontinuerlig for å beskytte dine personopplysninger. Sikkerhetsarbeidet omfatter både fysiske, tekniske og administrative tiltak. Vi risikovurderer alle våre systemer og ved utvikling av nye systemer har vi innebygget personvern. Vi skal til enhver tid ha gode sikkerhetstiltak som hindrer at personopplysninger om deg kommer på avveie.

Hvem deler vi dine personopplysninger med

Vi deler i utgangspunktet ikke personopplysninger med tredjeparter. Unntak gjelder leverandører som behandler dine personopplysninger på våre vegne. De kategorier av opplysninger som vi deler avhenger av formål og tjenesten som leveres. Våre databehandlere kan ikke bruke personopplysninger om deg for noe annet formål enn å yte tjenesten som er avtalt med oss. Våre databehandlere er blant annet Bring Express Norge AS for levering av varer du bestiller, Stripe, Vipps og Klarna for betalingsløsninger, Pikant Media AS for drift av vår kundeklubb, nettbutikk og mediebyrå. Vi vil også utlevere opplysninger i enkelttilfeller pålagt ved lov eller av offentlig myndighet og Politi.

Hvor lenge vi lagrer dine personopplysninger 
Vi vil bare beholde opplysningene dine så lenge det er nødvendig for å utføre tjenestene, eller så lenge loven pålegger oss å beholde dem. Etter dette vil personopplysningene dine slettes.

Sikker betaling med kort 
MissMiniMe benytter sikker kortbetaling gjennom Stripe. 
Ditt betalingskort vil bli trukket når din ordre opprettes. Mva er inkludert i prisen. Prisene er oppført i NOK.

MissMiniMe hverken ser eller oppbevarer dine kortopplysninger når du handler hos oss. Dine kortopplysninger tas sikkert hånd om av Stripe.
 
Dersom ordren din blir kansellert vil reservasjonen heves og pengene frigjøres på kortet ditt. Denne operasjonen kan ta to til tre dager. Har du spørsmål rundt dette må du kontakte din kortutsteder eller bankforbindelse. MissMiniMe kan ikke påvirke denne reservasjonen.

Dine rettigheter 
Du kan selv påvirke hvilke personopplysninger vi skal ha om deg og hvordan vi skal bruke disse.

Du kan styre dine samtykker og du kan trekke tilbake dine samtykker på «Min side» på MissMiniMe eller ved å ta kontakt med oss.

Hvis du oppdager feil i opplysningene vi har om deg, kan du selv endre dette i innstillingene på «Min side» eller ved å ta kontakt med oss slik at vi kan rette opp i dette. Dersom de er uriktige, ufullstendige eller irrelevante, kan du når som helst få dem rettet, supplert eller slettet. Dette kan du gjøre i «Min side» på missminime.no eller ved å ta kontakte med oss.

Du har rett til å be om innsyn i hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Ta kontakt med oss, og vi vil gi deg innsyn i de opplysningene vi har.

Du kan kreve begrensning i behandling av dine opplysninger i henhold til regelverket.

Du kan kreve dataportabilitet av dine opplysninger. Vi vil da utlevere opplysningene på et strukturert, alminnelig og maskinlesbart format.

Du har rett til å klage til Datatilsynet dersom du finner vår behandling i strid med gjeldende regelverk. Datatilsynet kontakter du på postkasse@datatilsynet.no eller på telefon 22396900.

Kundeservice 
Har du spørsmål om ditt medlemskap i kundeklubben eller vår bruk av personopplysninger, ta kontakt med MissMiniMe på mail eller via «kontakt oss» på missminime.no